Residentiële woningen

Niet alleen in een nieuwbouw maar ook in een bestaande woning, die vaak goed geïsoleerd is, is ventileren erg belangrijk. Doe je dat niet, dan ontstaat er een zuurstofarm, vochtig en ongezond binnenklimaat. Dat kan leiden tot bijvoorbeeld gezondheidsklachten. Overigens bestaat de kans op condensatie en schimmelvorming. Om dit te voorkomen, bieden we je bij Airtech verschillende ventilatie-oplossingen aan. Perfect op maat van jouw woning.

Een specialist nodig?

Ben je zoekende naar een ervaren partner die jouw huis een kwalitatieve oplossing biedt voor de creatie van een vitale leefomgeving? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Ventilatie in huis: verhoog je levenskwaliteit

Problemen vermijden

In een goed geventileerde woning worden problemen op vlak van vocht en schimmels tot een minimum beperkt. Houtrot, ongedierte, loskomend behang of verf, … krijgen alvast geen kans.

Gezondheid

Een correcte ventilatie heeft een gunstige impact op je gezondheid. Wordt bijvoorbeeld de luchtvochtigheid te hoog? Dan kunnen symptomen van astma en reuma verergeren, net zoals de hoeveelheid huisstofmijt. 

Klimaatregeling

Jouw ventilatie-oplossing aanvullen met een temperatuurregeling met een multi split airco of VRF/VRV systeem? Onze airco units zorgen voor de nodige verkoeling tijdens de warme zomermaanden.

Installatie in jouw woning nodig?
Neem contact op