Appartementen

Woon je met meerdere mensen samen in kleinere ruimtes zoals een appartement? Dat betekent verontreinigde lucht. Verhoog daarom je levenskwaliteit met onze luchtfilteringsoplossingen zoals onder andere airco’s. Perfect op maat van jou en je gezin. Een naadloze installatie, zonder zorgen? Airtech helpt je graag verder.

Nood aan een specialist ?

Ben je zoekende naar een ervaren partner die jouw appartement kan voorzien van een airco? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Airco in jouw appartement

Nooit meer te warm

Wil je een aangenaam binnenklimaat creëren in jouw appartement? Dan is een airco ideaal. Een airco is wettelijk gezien niet verplicht, maar wel handig om te hebben. Zeker tijdens bijvoorbeeld een hittegolf. Tevens biedt een klimaatregeling het voordeel dat jij kan genieten van een aangename temperatuur op het moment dat jij die wenst.

Multi split of VRF/VRV

Bij Airtech is er de keuze tussen een multi split en VRF/VRV systeem. Het voordeel van een multi split is dat er gekoeld kan worden op een energiezuinige manier. Het VRF/VRV systeem is dan weer erg geschikt voor bedrijven (kantoren, hotels, …) waarbij de energie-efficiënte het liefst gemaximaliseerd wordt.

Luchtfiltering in jouw appartement?
Airtech staat voor je klaar