Airco

Airconditioning ziet toe op de klimaatregeling in binnenruimtes. Het gebruik bestaat vooral uit de koeling en regeling qua vochtigheid. Hierdoor kan een aangename temperatuur bereikt worden, alsook een zuivere en goede luchtcirculatie. Tevens bestaat de mogelijkheid om te verwarmen. Kortom: een airco zorgt voor een verbeterd binnenklimaat.

 

Nood aan een specialist?

Als ervaren partner bieden we jou een kwalitatieve oplossing voor een airco. Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Kiezen uit een multi split of VRF/VRV

Multi split

Bij Airtech is er de keuze tussen een multi split en VRF/VRV systeem. Het grote voordeel van een multi split is dat er gekoeld kan worden op een energiezuinige manier. Bij dit type zijn de binnen- en buitenunits losgekoppeld van elkaar. Op die manier kan je één buitenunit installeren met verschillende binnenunits.

VRF/VRV

Het VRF/VRV systeem is dan weer erg geschikt voor bedrijven (kantoren, hotels, …) waarbij de energie-efficiënte het liefst gemaximaliseerd wordt. Met een dergelijke opstelling kan het gebouw niet alleen verwarmd maar ook gekoeld worden (op hetzelfde moment).

Nood aan airconditioning?
Airtech staat voor je klaar