Luchtkanalen

Luchtkanalen staan in voor de transportatie van lucht. Het heeft betrekking op zowel de af- als toevoer. Dit transport is nodig om een goede luchtkwaliteit in een gebouw, kantoor, ruimte, … te garanderen. Kortom: luchtkanalen zijn een essentieel onderdeel om een geoptimaliseerd binnenklimaat te bekomen.

Bij Airtech zijn onze luchtkanalen standaard gegalvaniseerd. Je hebt de keuze tussen materialen zoals PIR (polyisocyanuraat), inox (roestvast staal) of PPS (polyfenyleensulfide). Alle luchtkanalen zijn verkrijgbaar in diverse materialen en afmetingen. Welke het meest geschikt is voor jouw toepassing/situatie? Wij staan aan je zijde, van ontwerp tot uitvoering.

Nood aan een specialist voor luchtkanalen?

Ben je zoekende naar een ervaren partner die jou een kwalitatieve totaaloplossing biedt op vlak van luchtkanalen? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

PIR

Luchtkanalen uit PIR hebben talloze voordelen. Ze zijn gemakkelijk te monteren en PIR als bouwstof is zeer licht qua gewicht. Voorts heeft het een hoge isolatie- en lage lekfactor.

PPS

PPS (polyfenyleensulfide) is een kunststof dat mechanisch heel sterk is. Overigens is het bestand tegen zeer hoge temperaturen. Daarnaast heeft dit materiaal een uitstekende chemische weerstand.

Een inox luchtkanaal (roestvrij staal) biedt een goede bescherming tegen chemische invloeden. Dat maakt inox geschikt voor onder andere labo’s waar producten gehanteerd worden die kunnen inbijten.

Luchtkanelen nodig?
Airtech staat voor je klaar

Naast luchtkanalen bieden we je bij Airtech ook nog…