Het professionele team van HVAC bedrijf Airtech

Airtech bestaat uit een dynamisch team van ervaren medewerkers, ontwerpers én installateurs. Wat ze allemaal gemeen hebben? Ze gaan graag aan de slag om voor jou een performant verluchtingssysteem, goed afgeregeld ventilatie- of airconditioning systeem samen te stellen. 

Airtech: levering en plaatsing sinds 1999

Bij Airtech leveren we niet alleen de juiste toestellen met betrekking tot luchtkanalen, ventilatiesystemen en airco’s, maar gaan we net nog dat stapje verder. We ontzorgen je volledig. Gaande van ontwerp tot uitvoering. Van afwerking tot oplevering. Jij mag alvast uitgaan van een zuivere luchtkwaliteit, ongeacht de omstandigheden.

Al sinds de oprichting in 1999 staat Airtech in voor de plaatsing van niet alleen ventilatiesystemen, maar ook de integratie van luchtkanalen en airconditioning in zowel cleanrooms, bedrijven, appartementen als residentiële woningen. Ons ervaren team zet alles in beweging zodanig dat het project tijdig klaar is. Bij Airtech is tijd immers onze specialisatie.

Bij elk HVAC project zorgt ons team voor een tijd efficiënte planning opdat de leverdatum gehaald kan worden.
Door gebruik te maken van de beste materialen en een nauwgezette installatie, zorgen we voor een kwaliteitsvol systeem.
Dankzij de jarenlange ervaring van Airtech kan jij rekenen op een degelijk systeem, ontworpen volgens jouw noden en wensen.

Ons team

Naam

Naam

Naam

Beroep doen op de expertise van Airtech? Dat kan!