Luchtkanalen cleanrooms

Cleanrooms zijn vaak ruimtes in ziekenhuizen, laboratoria, … waarbij het belangrijk is dat luchtverontreiniging wordt vermeden. Zo kunnen experimenten en testen plaatsvinden zonder dat verontreinigde deeltjes (zoals stof bijvoorbeeld) in de lucht proeven beïnvloeden. Dankzij Airtech heb jij de controle in handen doordat een loepzuivere werkomgeving gecreëerd werd. Met dank aan het team dat snelheid én kwaliteit hoog in het vaandel draagt.

Nood aan een specialist voor cleanrooms?

Ben je zoekende naar een ervaren partner die jou een kwalitatieve oplossing biedt voor de creatie van een klinische (werk)omgeving? Neem gerust contact met ons op. Wij staan voor je klaar.

Cleanrooms: loepzuiver dankzij Airtech

Betrouwbaarheid

Om een gecontroleerde productieomgeving te creëren, met het oog op betrouwbaarheid én consistentie, is er heel wat kennis én expertise nodig. HVAC bedrijf Airtech, actief sinds 1999, ontzorgt je van a tot z. Van ontwerp tot plaatsing. In functie van de vereisten met betrekking tot het productieproces zorgen wij voor een passende luchtbehandeling, perfect afgestemd op de noden en wensen.

Contaminatie vermijden

Een zuivere werkomgeving is cruciaal, zeker voor de meest kritische processen goed te laten verlopen. Contaminatie is uit den boze. Met een cleanroom wordt ervoor gezorgd dat jouw onderzoek in de best mogelijke omstandigheden kan gebeuren. Fijne stofdeeltjes, vezels, micro-organismes, chemische dampen, … Airtech weet er wel ‘weg mee’.

Op maat

Op maat van jouw voorkeuren bekijken we graag de mogelijkheden. Materiaalkeuze, technieken, … Het wordt allemaal zorgvuldig op elkaar afgestemd zodanig dat een loepzuivere cleanroom realiteit wordt. Onze ervaren medewerkers zorgen voor een snelle uitvoering waarbij kwaliteit primeert. Alle nodige voorbereidingen worden getroffen om een vlotte installatie mogelijk te maken.

Een loepzuivere cleanroom creëren?
Airtech helpt je graag verder